Kraamborrel- / doopkaartjes

cakejeKraamborrel

Wanneer je kindje eenmaal geboren is, wilt iedereen graag even langskomen om je te feliciteren en de baby te bewonderen! Naast je vrienden en familie, willen vaak ook je collega’s, buren, sportvrienden en andere kennissen op bezoek komen. Een kraamfeest of babyborrel is dan een leuke manier om alle kraamvisite in één keer te ontvangen, zodat je niet de eerste maanden na je bevalling elke dag bezoek krijgt.

 

Het is handig hier voor de bevalling alvast goed over na te denken en dit te regelen. Dit scheelt een hoop werk als je kleintje er eenmaal is en je misschien toch iets minder tijd over hebt dan je gedacht had.

 

Bedenk van tevoren wie je uit wilt nodigen. De trotse Opa’s, oma’s en familie, die waarschijnlijk allang op bezoek zijn geweest, vinden het ook vaak leuk om erbij te zijn.

 

Wanneer wil je het vieren? Plan dit niet te vroeg na de bevalling, vaak kost het best wat tijd en energie om te wennen aan de nieuwe situatie. Het is leuk als je zelf ook van je feestje kunt genieten.

 

Wanneer je veel mensen uitnodigt en je thuis niet teveel ruimte hebt, kan het een goed idee zijn om het op een andere locatie te vieren. Dit kan ook een hoop gedoe schelen, je hoeft geen hapjes en drankjes te regelen en nog beter, geen rommel op te ruimen.

 

Kaartjes

Naast de geboortekaartjes biedt DollyDesign ook de mogelijkheid om bijpassende kraamborrel- of doopkaartjes te bestellen. Deze zijn handig als uitnodiging voor een kraamborrel of doop en hier kun je veel extra informatie op kwijt als tijd en locatie.

 

De kaartjes zijn ongevouwen, hebben hetzelfde formaat als het (gevouwen) geboortekaartje en zijn aan twee kanten bedrukt op dezelfde kwaliteit papier als het geboortekaartje. De kaartjes worden samen met de geboortekaartjes geleverd en kunnen enkel in combinatie met elkaar besteld worden.

Comments are closed