Hoe bestel ik een geboortekaartje?

Ben je in blijde verwachting en ben je op zoek naar dat ene speciale geboortekaartje dat nét even anders is dan de rest? Leuk dat je bij DollyDesign terecht bent gekomen, we helpen je hier graag bij!

Hoe bestel ik een geboortekaartje?

Hier hebben we alle informatie voor je op een rijtje gezet en mocht het toch niet duidelijk zijn, dan mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Kaartje op maat

DollyDesign helpt je graag om je helemaal blij te maken met een uniek geboortekaartje voor jouw kindje!

Je hebt je oog laten vallen op een kaartje, maar wilt hem nóg persoonlijker maken door een kleurtje of element aan te passen. We kunnen nét dat ene detail voor je toevoegen, of dat andere juist weglaten. Misschien is er al een grote broer of zus die je ook graag een rol wilt laten spelen op het geboortekaartje, wil je iets laten zien over de geboorteplaats, een extra tekstje, muisje, huisje, of wat dan ook. Wij staan open voor ál je eigen wensen en ideeën. Wil je een afwijkend papierformaat of –soort, bijvoorbeeld een héél klein kaartje of juist een grote poster, dan is dat ook bespreekbaar.

Afhankelijk van de wensen en aanpassingen, kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden. Dit wordt altijd vooraf aangegeven en overlegd.

Wens je helemaal een uniek geboortekaartje, dan kan je DollyDesign speciaal voor jouw baby tegen een extra vergoeding een nieuw kaartje laten ontwerpen.

Wanneer je een opdracht geeft tot het maken van een nieuw ontwerp, is het fijn om zo duidelijk mogelijk je eigen wensen en ideeën aan te geven. Zo komen we samen tot het meest speciale kaartje voor de geboorte van jouw baby.

Ontwerpproces
Nieuw ontwerp

eenwielerPer email en/ of evt. telefonisch contact hebben we nauw overleg over hoe het te ontwerpen kaartje eruit moet komen te zien. Wellicht heb je zelf al leuke ideeën, in dat geval vragen we je via een formulier om zo duidelijk mogelijk al je wensen en ideeën aan te geven. Mocht je zelf geen idee hebben, kun je uiteraard ook vertrouwen op de creativiteit van DollyDesign.

Na maximaal een week sturen we je een grove opzet/ potloodschets per email. Opnieuw wordt er overlegd en na goedkeuring wordt de schets uitgewerkt tot het kaartje. Binnen 2 weken na de start van het uitwerken van de schets ontvang je een pdf-je met alle zijden van het kaartje. Er zullen weinig grote verrassingen zijn, maar mocht er toch nog iets aangepast moeten worden, dan mag je dat aangeven. Maximaal een week na de eventuele op- en aanmerkingen ontvang je een definitief bestand ter uiteindelijke goedkeuring.

Let op dat een nieuw te ontwerpen kaartje tijd vergt. Wij doen ons uiterste best het ontwerpproces zo snel en vlekkenloos mogelijk te laten verlopen. Bovenstaande indicaties zijn gemiddeld, in de praktijk kan het iets sneller of langzamer verlopen. Wacht niet te kort voor de uitgerekende datum met het regelen van een kaartje.

Na akkoord op het mailbestand kun je rustig wachten tot je kleintje op de wereld komt.

Bestaand ontwerp aanpassen

Per email ontvang je een vragenlijst met zaken als gewenste tekst, verwachte geboortedatum, het geslacht (indien bekend), etc. Binnen een week ontvang je een aangepast pdf-je, zodat je kunt zien hoe het kaartje voor jouw baby eruit komt te zien. Voorafgaande aan het personaliseren van het kaartje wordt een bedrag van €30,00 in rekening gebracht, dit wordt uiteindelijk in mindering gebracht op de totaalkosten van het kaartje.

Wil je extra aanpassingen op een bestaand kaartje (zie “kaartje op maat”), dan kan het, afhankelijk van de soort wijzigingen iets langer duren voordat je een aangepast bestand ontvangt en kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden, deze dienen voorafgaande aan het aanbrengen van de wijzigingen voldaan te worden. Dit wordt vooraf altijd aangegeven en overlegd, we zullen een indicatie geven wanneer je het aangepaste bestand kunt ontvangen.

Let ook hier op dat je niet te lang wacht met het regelen van een kaartje. De baby bepaalt zelf wanneer hij komt en dit kan soms nog wel eens een paar weekjes eerder zijn dan verwacht.

De kaartjes worden standaard gedrukt op een zware kwaliteit (300 gr.) houtvrij karton met een matte uitstraling. Andere papierkwaliteiten zijn op aanvraag mogelijk.

Voorbeeldkaartje

Heb je een kaartje uitgekozen en ben je benieuwd hoe het er in het echt uitziet? Wil je even de luxe kwaliteit van het papier voelen en zien hoe de mooi de kleuren op papier uitkomen? Bestel dan een voorbeeld van het gekozen kaartje. We sturen je dan een exemplaar van het al bestaande kaartje toe. Mits voorradig, ontvang je het voorbeeld binnen 4 werkdagen. Het eerste kaartje is gratis, voor elk extra kaartje vragen wij € 5,00.

Kraamborrel- of doopkaartjes

Naast de geboortekaartjes biedt DollyDesign ook de mogelijkheid om bijpassende kraamborrel- of doopkaartjes te bestellen. Deze zijn handig als uitnodiging voor een kraamborrel of doop en hier kun je veel extra informatie op kwijt als tijd en locatie.

De kaartjes zijn ongevouwen, hebben hetzelfde formaat als het (gevouwen) geboortekaartje en zijn aan twee kanten bedrukt op dezelfde kwaliteit papier als het geboortekaartje. De kaartjes worden samen met de geboortekaartjes geleverd en kunnen enkel in combinatie met elkaar besteld worden.

Jouw kaartje verdient een mooie enveloppe!

Bij DollyDesign kun je naast je kaartjes ook enveloppen bestellen. Het is handig deze vooraf al in huis te hebben, zodat de adressen alvast geschreven kunnen worden!

Je hebt keuze uit meer dan 30 mooie kleuren + enveloppen van bruin kraftpapier. Een digitaal overzicht van de kleuren is desgewenst aan te vragen.

De maten van de enveloppen zijn passend bij de standaard afmetingen van de kaartjes.

Vooraf verzenden van de enveloppen brengt geen extra kosten met zich mee, maar de enveloppen dienen dan wel vooraf betaald te worden.

De enveloppen worden aangetekend verstuurd. Bij ontvangst moet er een handtekening geplaatst worden, dus weet zeker dat er iemand aanwezig is op het verzendadres om dit aan te nemen en ondertekenen!

Je kindje is geboren, gefeliciteerd!

Graag ontvangen wij zo snel mogelijk per mail (om schrijffouten te voorkomen) de laatste details (naam, datum en evt. tijd, gewicht en lengte) om het kaartje compleet te maken. Voor de zekerheid ontvangen wij ook graag een sms-je dat de gegevens per mail verzonden zijn. wanneer de gegevens voor 16.00 doorgestuurd zijn, sturen wij je diezelfde dag per email een allerlaatste bestand toe en na goedkeuring per email versturen we dit naar de drukker.

Betaling

Betaling van het totaalbedrag dient uiterlijk 14 dagen na factuurdatum voldaan te worden. Ervaring leert dat je na de geboorte van je kindje erg druk bent en administratieve zaken op de achtergrond verdwijnen. Wanneer je voor de geboorte het totaalbedrag overmaakt ontvang je een leuke korting op de kaartjes.

Levering

De kaartjes worden aangetekend verstuurd. Bij ontvangst moet er een handtekening geplaatst worden, dus weet zeker dat er iemand aanwezig is op het verzendadres om dit aan te nemen en ondertekenen!

Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Comments are closed